Skip to content
Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
Aktuális szám 23. 6. 2017
A következő szám 05.12.2017

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Dimag Digitalstand

LÁTKÉP EXTRA

Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
  • 5Aszaszinok: A történelem első terroristái?A nizariták vezetője a tornyon álló két férfira mutat. Int, majd a két férfi leugrik...
  • 10A titokzatos templomosok: A rend, amely Jeruzsálem vérében jött világraA világ legerősebb lovagrendjét mindössze nyolc francia lovag alapította.
  • 14A Szabadság Fiai: A férfiak, akik megalkották AmerikátŐk állnak a bostoni teadélután hátterében!
  • 21Rózsakeresztesek: A testvériség, amely jobbá akarta tenni a világotNewton, Shakespeare és Komenský mind a rend tagjai közé tartoztak.
  • 24Szabadkőművesek: Mekkora a hatalmuk valójában?Még a katolikus egyháznál is idősebbek lehetnek?
  • 42Ku-Klux-Klan: Az amerikai feketék réme megöl mindenkit!Fénykorában, 1924-ben 4 000 000 tagja volt!
  • 47Ordo Templi Orientis: A szexuális tanítás örvényébenA beavatás 11 lépcsőjén a jelölt elmerül a heteroszexuális technikákban
  • 54Thule: A felsőbbrendűség, az agresszió és a horogkereszt nevébenVeszélyes, befolyásos, rasszista és soviniszta – ilyen volt
  • 58Opus Dei: Vatikán titkos serege?„A szervezet fejlődéséért kész kell lenni a halálra is” – írja az alapító
  • 64Hells Angels: Angyalok a motoron, de határozottan nem szentekA háborús adrenalint a gondtalan vezetés váltotta fel
LÁTKÉP EXTRA 01/2017
01 / 2017
LÁTKÉP EXTRA 2/2016
2 / 2016
LÁTKÉP EXTRA 1/2016
1 / 2016
LÁTKÉP EXTRA 2/2015
2 / 2015
LÁTKÉP EXTRA 1/2015
1 / 2015
LÁTKÉP EXTRA 2/2014
2 / 2014
LÁTKÉP EXTRA 1/2014
1 / 2014
LÁTKÉP EXTRA 2/2013
2 / 2013
LÁTKÉP EXTRA 1/2013
1 / 2013
LÁTKÉP EXTRA 2/2012
2 / 2012
Profil
A LÁTKÉP EXTRA tartalmát tekintve félévről-félévre egy-egy érdekes történelmi témát dolgoz fel. Olyan helyekre kalauzoljuk olvasóinkat, ahol eddig még nem jártak, betekinthetnek velünk a történelem sötét múltjába és a jelen titkaiba – új megvilágításba helyezzük az életet szóban és képekben is. Váratlanul végződő izgalmas történetek és nyomozások várnak Önökre. Célcsoport A LÁTKÉP EXTRA elsődleges célcsoportját a 25-45 év közötti, nagyvárosban lakó nők alkotják. A,B,C társadalmi státusszal , és túlnyomó részben legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek. Olvasóink döntő többsége átlag feletti jövedelemmel rendelkezik, amiből az következik, hogy mind életszínvonaluk, mind bevételeik tekintetében a társadalmi közép- vagy felsőbb középosztályhoz tartoznak. A LÁTKÉP EXTRA olvasói nyitottak a folyamatosan változó világ újdonságaira.
LÁTKÉP EXTRA

Rejtélyek

A LÁTKÉP Extra magazinnal együttműködésben – szó sincs paranormális jelenségekről és rémtörténetekről. Olyan valódi tényekre összpontosítunk, amelyeket még mindig a rejtély fátyla fed, legyen szó rejtélyes halálesetekről, összeesküvés-elméletekről, vagy a történelem ködös időszakairól.
LÁTKÉP EXTRA

A bünügyek világa

Ismerkedjenek meg a társadalom sötét oldalával! A LÁTKÉP Extra magazin bűnügyekkel foglalkozó kiadásai a legsikeresebbek közé tartoznak, függetlenül attól, hogy sorozatgyilkosokat, diktátorokat vagy a maffia világát mutattuk be.
LÁTKÉP EXTRA

Történelem

A törtenelem talán a LÁTKÉP Extra minden kiadásában megtalálta a helyét. Az aktuális témákat ugyanis igyekszünk nyomon követni a történelem során. Ennek köszönhetően olyan, teljes képet kaphatnak az adott témakörről, amellyel máshol nem találkozhatnak.
LÁTKÉP EXTRA

Hírességek élete

Amennyiben többet szeretnének tudni híres személyek életéről és titkairól, a LÁTKÉP Extra magazin az Önök választása. A magazin oldalairól híres emberek életének ismert és kevésbé ismert részleteivel is megismerkedhetnek.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk