Skip to content
Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
Aktuális szám 1. 8. 2019
A következő szám n/a

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Digitalstand

LÁTKÉP EXTRA

Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
  • 5Andrew Kehoe - Megölte a feleségét, és 38 gyereket robbantott fel!Ha eladta volna a farm felszerelését, lett volna elég pénze a tartozása rendezésére
  • 9Németország - 4x német precizitás: feldarabolt testek, megbecstelenített hullákKarl Denke éléskamrájában befőzött emberi húst és 321 fogat találtak
  • 17Edward Gein - Pszicho: hogyan varrjunk emberi bőrt?A meggyilkolt nők nemi szerveit megtartotta
  • 28Donald Henry Gaskins Amerika legrosszabb embere!Amerika legrosszabb embere az első és az utolsó gyilkosságát a börtönben követte el
  • 34Edmund Kemper - Kaliforniai bestia: levágta az anyja fejét, nyelvét és hangszálait isA családja sem menekülhetett
  • 40Arthur John Shawcross 250 év erőszakért és kannibalizmusértNégy feleség és 15 év börtön sem változtatott rajta
  • 47Andrej Csikatilo: Csak a holtak elégítették kiSorozatgyilkosok a Szovjetunióban nincsenek. Ezt állította a propaganda.
  • 52Noe Marie - Holló anya, aki a gyerekeit gyilkoljaA járási ügyész asszisztense azt mondta róla, hogy Ted Bundy súlyú sorozatgyilkos
  • 60Robert William Pickton: Mezőgazdász feleséget keres… talán szalámiba?Brit Kolumbia kormánya 15 milliárd forintot fizetett a terület kitisztításáért.
  • 733x kannibálok étele: Ettek barátnőt, prostituáltat és kisbabát is! A sacramentói vámpír legidősebb áldozata egy 51 éves férfi volt, a legfiatalabb a kétéves David
LÁTKÉP EXTRA 03/2019
03 / 2019
LÁTKÉP EXTRA 02/2019
02 / 2019
LÁTKÉP EXTRA 01/2019
01 / 2019
LÁTKÉP EXTRA 04/2018
04 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 03/2018
03 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 02/2018
02 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 01/2018
01 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 02/2017
02 / 2017
LÁTKÉP EXTRA 01/2017
01 / 2017
LÁTKÉP EXTRA 2/2016
2 / 2016
Profil
A LÁTKÉP EXTRA tartalmát tekintve félévről-félévre egy-egy érdekes történelmi témát dolgoz fel. Olyan helyekre kalauzoljuk olvasóinkat, ahol eddig még nem jártak, betekinthetnek velünk a történelem sötét múltjába és a jelen titkaiba – új megvilágításba helyezzük az életet szóban és képekben is. Váratlanul végződő izgalmas történetek és nyomozások várnak Önökre. Célcsoport A LÁTKÉP EXTRA elsődleges célcsoportját a 25-45 év közötti, nagyvárosban lakó nők alkotják. A,B,C társadalmi státusszal , és túlnyomó részben legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek. Olvasóink döntő többsége átlag feletti jövedelemmel rendelkezik, amiből az következik, hogy mind életszínvonaluk, mind bevételeik tekintetében a társadalmi közép- vagy felsőbb középosztályhoz tartoznak. A LÁTKÉP EXTRA olvasói nyitottak a folyamatosan változó világ újdonságaira.
LÁTKÉP EXTRA

Rejtélyek

A LÁTKÉP Extra magazinnal együttműködésben – szó sincs paranormális jelenségekről és rémtörténetekről. Olyan valódi tényekre összpontosítunk, amelyeket még mindig a rejtély fátyla fed, legyen szó rejtélyes halálesetekről, összeesküvés-elméletekről, vagy a történelem ködös időszakairól.
LÁTKÉP EXTRA

A bünügyek világa

Ismerkedjenek meg a társadalom sötét oldalával! A LÁTKÉP Extra magazin bűnügyekkel foglalkozó kiadásai a legsikeresebbek közé tartoznak, függetlenül attól, hogy sorozatgyilkosokat, diktátorokat vagy a maffia világát mutattuk be.
LÁTKÉP EXTRA

Történelem

A törtenelem talán a LÁTKÉP Extra minden kiadásában megtalálta a helyét. Az aktuális témákat ugyanis igyekszünk nyomon követni a történelem során. Ennek köszönhetően olyan, teljes képet kaphatnak az adott témakörről, amellyel máshol nem találkozhatnak.
LÁTKÉP EXTRA

Hírességek élete

Amennyiben többet szeretnének tudni híres személyek életéről és titkairól, a LÁTKÉP Extra magazin az Önök választása. A magazin oldalairól híres emberek életének ismert és kevésbé ismert részleteivel is megismerkedhetnek.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk