Skip to content
Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
Aktuális szám 7. 12. 2017
A következő szám 19.06.2018

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Dimag Digitalstand

LÁTKÉP EXTRA

Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
  • 15A mindig rejtélyes temetkezési helyek: a halál szárnyakon érkezikA piramisokat egy jelentéktelen fáraó sírja és annak átka tette híressé
  • 19Isten városa: a keresztvíz és vér útjánA Siratófal az egyetlen maradványa a második zsidó templomnak, amelyet a rómaiak pusztítottak elA Siratófal az egyetlen maradványa a második zsidó templomnak, amelyet a rómaiak pusztítottak el
  • 27Colosseum: A véráztatta, átkozott kolosszusMa 1 000 milliárd forintból épülhetne fel
  • 35A szent hely tényleg kincseket és a Szent Grált őrzi?Jaques de Molay állítólag halála előtt elátkozta IV. Fülöp királyt és V. Kelemen pápát
  • 43Inka csoda a KordillerákrólAz inka jólét 1531-ben ért véget, amikor Peruba megérkeztek a spanyolok
  • 46Kába: Ahol minden elkezdődött, és sosem ér végetTöbb millió muszlim meteoritot tisztel?
  • 60A kastély és kincsének hattyúdalaMese a legmesésebb várról és náci kincsekről
  • 72Grand Canyon: Hatalmas seb Arizona arcánAmerika leglátogatottabb természeti csodája
  • 74Mount Rushmore: Nyolc szem többet lát!Az amerikai nemzet büszkeségén 400 munkás dolgozott
  • 76Kincsek, titkok, gyilkosságok… Mit rejtenek a Szentszék falai? Az ottani irattárak 80 kilométernyi polcon több száz és több ezer éves dokumentumokat rejtenek
LÁTKÉP EXTRA 02/2017
02 / 2017
LÁTKÉP EXTRA 01/2017
01 / 2017
LÁTKÉP EXTRA 2/2016
2 / 2016
LÁTKÉP EXTRA 1/2016
1 / 2016
LÁTKÉP EXTRA 2/2015
2 / 2015
LÁTKÉP EXTRA 1/2015
1 / 2015
LÁTKÉP EXTRA 2/2014
2 / 2014
LÁTKÉP EXTRA 1/2014
1 / 2014
LÁTKÉP EXTRA 2/2013
2 / 2013
LÁTKÉP EXTRA 1/2013
1 / 2013
Profil
A LÁTKÉP EXTRA tartalmát tekintve félévről-félévre egy-egy érdekes történelmi témát dolgoz fel. Olyan helyekre kalauzoljuk olvasóinkat, ahol eddig még nem jártak, betekinthetnek velünk a történelem sötét múltjába és a jelen titkaiba – új megvilágításba helyezzük az életet szóban és képekben is. Váratlanul végződő izgalmas történetek és nyomozások várnak Önökre. Célcsoport A LÁTKÉP EXTRA elsődleges célcsoportját a 25-45 év közötti, nagyvárosban lakó nők alkotják. A,B,C társadalmi státusszal , és túlnyomó részben legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek. Olvasóink döntő többsége átlag feletti jövedelemmel rendelkezik, amiből az következik, hogy mind életszínvonaluk, mind bevételeik tekintetében a társadalmi közép- vagy felsőbb középosztályhoz tartoznak. A LÁTKÉP EXTRA olvasói nyitottak a folyamatosan változó világ újdonságaira.
LÁTKÉP EXTRA

Rejtélyek

A LÁTKÉP Extra magazinnal együttműködésben – szó sincs paranormális jelenségekről és rémtörténetekről. Olyan valódi tényekre összpontosítunk, amelyeket még mindig a rejtély fátyla fed, legyen szó rejtélyes halálesetekről, összeesküvés-elméletekről, vagy a történelem ködös időszakairól.
LÁTKÉP EXTRA

A bünügyek világa

Ismerkedjenek meg a társadalom sötét oldalával! A LÁTKÉP Extra magazin bűnügyekkel foglalkozó kiadásai a legsikeresebbek közé tartoznak, függetlenül attól, hogy sorozatgyilkosokat, diktátorokat vagy a maffia világát mutattuk be.
LÁTKÉP EXTRA

Történelem

A törtenelem talán a LÁTKÉP Extra minden kiadásában megtalálta a helyét. Az aktuális témákat ugyanis igyekszünk nyomon követni a történelem során. Ennek köszönhetően olyan, teljes képet kaphatnak az adott témakörről, amellyel máshol nem találkozhatnak.
LÁTKÉP EXTRA

Hírességek élete

Amennyiben többet szeretnének tudni híres személyek életéről és titkairól, a LÁTKÉP Extra magazin az Önök választása. A magazin oldalairól híres emberek életének ismert és kevésbé ismert részleteivel is megismerkedhetnek.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk