Skip to content
Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
Aktuális szám 5. 11. 2019
A következő szám 06.02.2020

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Digitalstand

LÁTKÉP EXTRA

Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
  • 7Leónidasz vs. Xerxész: Háromszázan egy birodalom ellen a thermopülai csatábanA spártaiakon kívül az öngyilkos akcióban 700 theszpiai önkéntes is részt vett.
  • 22A világ legnagyobb hadvezérét a királyi özvegy ágyéka gyilkolta meg?A DNS-tesztek alapján ma a Földön Dzsingisz kán 16 millió leszármazottja élhet.
  • 30Kara Musztafa nagyvezér: A nagyravágyása miatt szalmával tömték ki a fejétHány embernek kellett meghalnia, hogy a kávé eljusson Európába, és a bécsi utcákon megjelenjenek az első kávéházak?
  • 33Az apró Napóleon személyes waterloojaMindössze öt láb két hüvelyk magas volt. Mégis máig Franciaország legnagyobb embere.
  • 41Géniuszok a démonok és saját képzeletük fogságábanMíg a szuperintelligens emberek nagy része fél valamitől, Einstein szinte semmitől sem tartott.
  • 54J. Bruce Ismay: A Titanic tulajdonosának sorsfordulataiA hajóóriás tragédiája beárnyékolta életét.
  • 72M+J+P: A zenelegendák tovább élnek!A zene nagyjait korai haláluk sem tudta örökre elhallgattatni.
  • 75A Kennedy-család története: Amerika leghíresebb nemzetsége átkozott?1984-ben David Kennedy túladagolásban halt meg. Robert Kennedy 11 gyereke közül ő volt a negyedik.
  • 79A világ kedvenc hercegnőjének halálaLady Diana egy párizsi alagútban vesztette életét.
  • 80A frontemberek öngyilkosságaiA rockerekkel a depresszió végez.
LÁTKÉP EXTRA 04/2019
04 / 2019
LÁTKÉP EXTRA 03/2019
03 / 2019
LÁTKÉP EXTRA 02/2019
02 / 2019
LÁTKÉP EXTRA 01/2019
01 / 2019
LÁTKÉP EXTRA 04/2018
04 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 03/2018
03 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 02/2018
02 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 01/2018
01 / 2018
LÁTKÉP EXTRA 02/2017
02 / 2017
LÁTKÉP EXTRA 01/2017
01 / 2017
Profil
A LÁTKÉP EXTRA tartalmát tekintve félévről-félévre egy-egy érdekes történelmi témát dolgoz fel. Olyan helyekre kalauzoljuk olvasóinkat, ahol eddig még nem jártak, betekinthetnek velünk a történelem sötét múltjába és a jelen titkaiba – új megvilágításba helyezzük az életet szóban és képekben is. Váratlanul végződő izgalmas történetek és nyomozások várnak Önökre. Célcsoport A LÁTKÉP EXTRA elsődleges célcsoportját a 25-45 év közötti, nagyvárosban lakó nők alkotják. A,B,C társadalmi státusszal , és túlnyomó részben legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek. Olvasóink döntő többsége átlag feletti jövedelemmel rendelkezik, amiből az következik, hogy mind életszínvonaluk, mind bevételeik tekintetében a társadalmi közép- vagy felsőbb középosztályhoz tartoznak. A LÁTKÉP EXTRA olvasói nyitottak a folyamatosan változó világ újdonságaira.
LÁTKÉP EXTRA

Rejtélyek

A LÁTKÉP Extra magazinnal együttműködésben – szó sincs paranormális jelenségekről és rémtörténetekről. Olyan valódi tényekre összpontosítunk, amelyeket még mindig a rejtély fátyla fed, legyen szó rejtélyes halálesetekről, összeesküvés-elméletekről, vagy a történelem ködös időszakairól.
LÁTKÉP EXTRA

A bünügyek világa

Ismerkedjenek meg a társadalom sötét oldalával! A LÁTKÉP Extra magazin bűnügyekkel foglalkozó kiadásai a legsikeresebbek közé tartoznak, függetlenül attól, hogy sorozatgyilkosokat, diktátorokat vagy a maffia világát mutattuk be.
LÁTKÉP EXTRA

Történelem

A törtenelem talán a LÁTKÉP Extra minden kiadásában megtalálta a helyét. Az aktuális témákat ugyanis igyekszünk nyomon követni a történelem során. Ennek köszönhetően olyan, teljes képet kaphatnak az adott témakörről, amellyel máshol nem találkozhatnak.
LÁTKÉP EXTRA

Hírességek élete

Amennyiben többet szeretnének tudni híres személyek életéről és titkairól, a LÁTKÉP Extra magazin az Önök választása. A magazin oldalairól híres emberek életének ismert és kevésbé ismert részleteivel is megismerkedhetnek.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk