Skip to content
Aktuális szám PANORAMA 3.ÉVEZRED
Aktuális szám 5. 4. 2018
A következő szám 04.10.2018

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Dimag Digitalstand

PANORAMA 3.ÉVEZRED

Aktuális szám PANORAMA 3.ÉVEZRED
  • 6Az egyiptomi házi kedvencek szörnyű életeHogyan éltek a háziállatok a hatalmas birodalomban?
  • 8A kutyák európaiak?Kutatás az ember legjobb barátjának eredete után
  • 9ANTENNAHírek és érdekességek
  • 12A piramisok maMi újság az ókori kolosszusok vizsgálatában?
  • 15Rejtélyes koporsók Edinburghban Miniatűr urnák felfedezett rejtekhelye
  • 16Mumifikált lábakTényleg Nofertari királynőhöz tartoztak?
  • 18EGYEDI Aktuális képanyag
  • 20MegafaunaA pleisztocénben nemcsak óriási mamutok éltek
  • 23Óriási krokodilokAz elődeinket kóstolgatták?
  • 24Meglepő számok Számokon alapuló érdekességek
PANORAMA 3.ÉVEZRED 01/2018
01 / 2018
PANORAMA 3.ÉVEZRED 02/2017
02 / 2017
PANORAMA 3.ÉVEZRED 1/2017
1 / 2017
PANORAMA 3.ÉVEZRED 2/2016
2 / 2016
PANORAMA 3.ÉVEZRED 1/2016
1 / 2016
PANORAMA 3.ÉVEZRED 2/2015
2 / 2015
PANORAMA 3.ÉVEZRED 1/2015
1 / 2015
PANORAMA 3.ÉVEZRED 3/2014
3 / 2014
PANORAMA 3.ÉVEZRED 2/2014
2 / 2014
PANORAMA 3.ÉVEZRED 1/2014
1 / 2014
Profil
A 3.Évezred portfolió legújabb tagja a negyedévente megjelenő, PANORÁMA 3.ÉVEZRED , a tudomány legnagyobb érdeklődést kiváltó területeivel foglalkozik. Ezek a területek a világűr és az űrhajózás, az archeológia, A modern technológiák, illetve az emberi test és az egészség, amely az orvostudomány legújabb kutatásai mögé engedi betekinteni az olvasót. PANORÁMA 3.ÉVEZRED negyedévente mindig e négy témakör egyikével foglalkozik. A témaválasztásban a magazin címlapjának színei is segíti a vásárlót, hiszen a Lenyűgöző Világűr kék, a Figyelemre Méltó Archeológia téglavörös színben jelenik meg, a Csodálatos Technológiák világoskék, míg a Titokzatos Emberi Egészség címlapja narancssárga színű lesz. A PANORÁMA 3.ÉVEZRED magazin mindig az adott tudományos ágazattal kapcsolatos legérdekesebb információkat tartalmazza, miközben eddig nem ismert tényeket és történelmi összefüggéseket is közöl. Célcsoport A folyóirat elsősorban a 20 és 45 év közötti, közép- és felsőfokú végzettségű, a tudományos világ újdonságai iránt érdeklődő városi férfiak és nők számára készül. A PANORÁMA 3.ÉVEZRED tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe. A különszám az olvasók szélesebb körű érdeklődésének. Kíván megfelelni a leginkább figyelemmel kísért tudományos és műszaki ágazatokkal kapcsolatban.
PANORAMA 3.ÉVEZRED

Figyelemreméltó régészet

A legaktuálisabb felfedezések, leletek, tanulmányok és kutatások a régészet, paleontológia és antropológia hazai és külföldi világából. A figyelem központjában az ember és az emberi társadalom áll.
PANORAMA 3.ÉVEZRED

Elképesztő világűr

Mélyreható betekintés a mindent körülvevő téridőbe a legaktuálisabb csillagászati felfedezések alapján. A világűr és a benne található objektumok fejlődéséről ismert adatok és elméletek pontosítása és kiszélesítése.
PANORAMA 3.ÉVEZRED

Az emberi egészség titkai

Az emberi test és az orvostudomány viszonya – az orvostudomány fejlődése, jelenlegi helyzete, tudományos felfedezései, illetve jövőbeli irányultsága.
PANORAMA 3.ÉVEZRED

Elképesztő technológiák

Ismerkedjenek meg a legújabb terchnológiai fejlesztésekkel és azok mindennapi kihasználásával. Betekintés a technika különböző ágaiba és az előállítási módszerekbe.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk