Skip to content
Aktuális szám REJTÉLYEK VILÁGA
Aktuális szám 4. 7. 2019
A következő szám 05.09.2019

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

REJTÉLYEK VILÁGA

Aktuális szám REJTÉLYEK VILÁGA
  • 7A HÓNAP BOMBAESEMÉNYEA reinkarnáció legújabb példája a saját vízbefulladásáról beszélt a lány?
  • 8Rejtélyes visszhangBetekintés a rejtélyekkel, titkokkal és misztikával teli csodálatos világunkba
  • 10Internetes hirek
  • 11Mi rejtőzik az Eben-Ezer torony alatt Belgiumban?
  • 12ÚJ FELTEVÉS!A világhírű Mona Lisa: Mi rejtőzik a mosolya mögött?
  • 14FOTÓSZTORIA kéz nélküli szerzetes!
  • 16A legnagyobb tragédiák furcsa körülményeiA Concorde-katasztrófa konkurenciaharc állhat a hátterében?
  • 18Valaki világít a holdon!Hogy keletkeznek a rejtélyes fények?
  • 21Alagút a niagara-vízesésnélEgy szellem lakja, aki fél a tűztől?
  • 22A félelemet keltő orosz műholdakTitkos fegyvereket küldtek a Föld körüli pályára?
REJTÉLYEK VILÁGA 04/2019
04 / 2019
REJTÉLYEK VILÁGA 03/2019
03 / 2019
REJTÉLYEK VILÁGA 02/2019
02 / 2019
REJTÉLYEK VILÁGA 01/2019
01 / 2019
REJTÉLYEK VILÁGA 03/2018
03 / 2018
REJTÉLYEK VILÁGA 02/2018
02 / 2018
REJTÉLYEK VILÁGA 01/2018
01 / 2018
Profil
Utazzon el velünk abba a világba, ahová rejtélyekkel és misztikumokkal kirakott út vezet, és ahol számos megmagyarázhatatlan esemény történik! A vezető nagyhatalmak odaát zárt ajtók mögött tárgyalnak világot érintő, titkos eseményekről. Sodródjon velünk a misztikumok országába! Előszeretettel kutatjuk a paranormális jellenségeket, UFO -észleléseket és a sokszor meghökkentő természetfeletti adottsággal rendelkező embereket. Eddig ismeretlen furcsa élőlényeket mutatunk be, és megismerkedünk jónéhány konspirációs elmélettel, melyek felfedik előttünk a valós világot. A REJTÉLYEK VILÁGA ilyen, és ehhez hasonló izgalmas témákról számol be havi szinten 76 oldalnyi izgalmas olvasmányban. Garantáljuk, hogy ezek a nem mindennapi témák magukkal ragadják a kedves olvasót, és sokat közülük még nagyon sokáig nem tud majd elfelejteni!
REJTÉLYEK VILÁGA

Parapszichológia

Kisértetek, szellemekkel való beszélgetések, túlvilági támadások, halálközeli élmények, furcsa megérzések, jövendölések, csodás gyógyulások, telekinézis, spontán égések- ilyen és ehhez hasonló dolgok történnek környezetünkben nap, mint nap. Amennyiben érdekesnek találja ezeket a témákat olvassa a REJTÉLYEK VILÁGÁT, mert minket nem hagy hidegen semmi, ami az ég és föld között történik!
REJTÉLYEK VILÁGA

Konspirációs elméletek

Lehet, hogy Illuminátusok irányítása alatt állunk? Valaki egy új világrendszert próbál bevezetni a Földön? Mit rejtenek a világ titkos aktái? Feltérképezzük a legismertebb konspirációs elméleteket, mint pl. a nagyhatalmak összeesküvéseit, mindenütt jelenlévő rejtett jeleket, titkos egyházrendeket, árulásokat és legvégül az emberiség befolyásolását. Vajon csak gondolatokról van szó, vagy az igazság rejtőzik mindez mögött? Minket nem rettentenek vissza ezek a témák sem!
REJTÉLYEK VILÁGA

UFO jelenségek

Az UFO, vagyis az ismeretlen repülő tárgyról manapság mindenütt egyre többet beszélnek. Több ezer racionálisan gondolkodó ember tett már tanúbizonyságot a repülőcsészealjak valóságáról és azokról a lényekről, melyek fedélzetükön utaznak, és akik kinézete az emberi faj valamilyen távoli rokonára emlékeztet. A REJTÉLYEK VILÁGA bemutatja a legizgalmasabb eseményeket ezzel kapcsolatban, és bebizonyítja, hogy nem egyedüli lakói vagyunk a világegyetemnek.
REJTÉLYEK VILÁGA

Megmagyarázhatatlan események

Tragédiával végződő eltitkolt laboratóriumi kísérletek, csatahajók, gépkocsik, sőt egész embercsoportok titokzatos eltűnése, furcsa régészeti feltárások, fekete mágiával fűszerezett gyilkosságok, elcsúszott időzónák. Ilyen, és ehhez hasonló izgalmas témákról csak a REJTÉLYEK VILÁGÁBAN olvashat rendszeresen!

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk