Skip to content
Aktuális szám 3. ÉVEZRED
Aktuális szám 1. 9. 2023
A következő szám 06.10.2023

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Digitalstand

3. ÉVEZRED

Aktuális szám 3. ÉVEZRED
  • 8FIZIKAAntianyag: A felbecsülhetetlen értékű, „rossz“ ikertestvérünk
  • 11ORVOSTUDOMÁNYPoszttraumás stressz szindróma: Hogyan károsítja a trauma a testet és a lelket?
  • 16PALEONTOLÓGIAA legnagyobb kihalási események: Egy újabb küszöbén állunk?
  • 20ORVOSTUDOMÁNYViszcerális terápia: Ha nem érzik magukat jól, de ennek semmi látható oka nincs
  • 21ORVOSTUDOMÁNYA rejtélyes placebo új képességei
  • 24A HÓNAP TÉMÁJAMi okozta a híres civilizációk vesztét? Kapzsiság, malária, időjárás...
  • 32KLIMATOLÓGIADanaida ajándék a Földnek: 25 milliárd atombomba energiája
  • 33VIROLÓGIAVírusok: Az evolúció legsikeresebb projektje
  • 37VILÁGŰRHogyan működik a napkitörésekre még időben figyelmeztető új rendszer?
  • 38TERMÉSZETElőre tudják-e jelezni az állatok a földrengéseket?
3. ÉVEZRED 10/2023
10 / 2023
3. ÉVEZRED 09/2023
09 / 2023
3. ÉVEZRED 08/2023
08 / 2023
3. ÉVEZRED 07/2023
07 / 2023
3. ÉVEZRED 06/2023
06 / 2023
3. ÉVEZRED 05/2023
05 / 2023
3. ÉVEZRED 04/2023
04 / 2023
3. ÉVEZRED 03/2023
03 / 2023
3. ÉVEZRED 02/2023
02 / 2023
3. ÉVEZRED 01/2023
01 / 2023
Profil
A 3. ÉVEZRED az IQ Media Kiadó által 2004.májusa óta megjelentetett tudományos, ismeretterjesztő havilap. A folyóirat elsősorban a 20 és 40 év közötti közép- és felsőfokú végzettségű városi férfiak számára készül, de olvasókra talált a diákok, a leendőmenedzserek között is. A 3. ÉVEZRED tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe. A gondosan összeállított tematika az emberi tudomány összes területét felöleli, és egy szakértői bizottság segítségével hiteles és naprakész információkat olvashat. A 3. ÉVEZRED olvasói elsősorban olyan emberek, akik nem félnek döntéseket hozni mind önmagukkal, mind pedig másokkal kapcsolatban, legyen szó családtagjaikról, munkahelyük vagy vállalkozásuk beosztottjairól és kollégáikról. Munkájukhoz és hobbijaikhoz felhasználják a modern technológiákat, gépeket és szolgáltatásokat.
3. ÉVEZRED

Egészség

Aktuális orvostudományi kutatások, gyakori és ritka betegségek gyógyításának új lehetőségei, az élet hosszának növelése és minőségének javítása. Az emberi test működésével kapcsolatos legújabb felfedezések és a gyógyítás új módszerei.
3. ÉVEZRED

Világűr

A világűr felfedezések és megismerésének története. A legmodernebb csillagászati berendezések és űrszondák. A csillagokkal, bolygókkal és a világűr többi részével kapcsolatos legújabb ismeretek. A legújabb csillagászati technológiák.
3. ÉVEZRED

Régészet

Történészek, régészek, paleontológusok és további szakértéoknek köszönhetően betekintést nyerhetnek a földi élet kialakulásának történetébe, az emberi faj, valamint a társadalom fejlődésébe. Az őskori felfedezésektől egészen a modern történelemig.
3. ÉVEZRED

Technika

Fejlesztések, amelyeknek köszönhetően nemcsak az ember élete és a munkavégzés változott, de az egész bolygóra és annak közvetlen környezetére is hatással voltak. Technológiai, fizikális, vegyi, és véletlen felfedezések.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk