Skip to content
Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
Aktuális szám 5. 5. 2022
A következő szám 04.08.2022

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Digitalstand

LÁTKÉP EXTRA

Aktuális szám LÁTKÉP EXTRA
  • 8Húsvét-szigetek: a többtonnás szobrok az ivóvíz helyét jelölték?Máig nem tudni biztosan, miért haltak ki Rapa Nui lakói.
  • 12Mi található Pompeiiben és Herculaneumban? Erotikus freskók és agymaradványok.Az ismert szobrok nem megkövesedett testek, hanem gipszöntvények.
  • 20Krisztus vércsoportja AB negatív volt?A szemre helyezett érméket Jeruzsálemben használták 35-ig.
  • 35A zseniális Machu Picchu ellenállt a földrengésnek is.Feltehetően az inka király nyári székhelye volt, ahol 700 ember élt.
  • 38A világ legrejtélyesebb könyve.A Voynich-kézirat: az űr biológiakönyve, vagy gyerekek vicce?
  • 41Tutanhamon sírja: 5000 lelet került elő!A belső szarkofág aranyoztt arcán egy megszáradt virágkoszorú volt.
  • 49Kolibri, pók, majom: Vajon a Nazca-fennsík ábrázolásai a világűr térképe?Előbb csak 30 rajzot fedeztek fel, mára több mint 1000 került elő.
  • 61Mit nem sejtettek Ötziről? Szarvast evett, allergiás volt a tejre és meggyilkolták.Talán sámán volt, ezért lehettek nála gyógyító gombák, amiket kezelni is tudott.
  • 70Törökországi Stonehenge: Zseniális építmény, ami átírja a történelmet.Nemcsak az a rejtély, ki építette, de az is, miért temették be szándékosan.
  • 77A Kheopsz-piramis legnagyobb titka: Mi található az ismeretlen helyiségekben?Ha az alap kerületét elosztjuk az eredeti magasság kétszeresével, akkor a pí értékét kapjuk.
LÁTKÉP EXTRA 02/2022
02 / 2022
LÁTKÉP EXTRA 01/2022
01 / 2022
LÁTKÉP EXTRA 04/2021
04 / 2021
LÁTKÉP EXTRA 03/2021
03 / 2021
LÁTKÉP EXTRA 02/2021
02 / 2021
LÁTKÉP EXTRA 01/2021
01 / 2021
LÁTKÉP EXTRA 04/2020
04 / 2020
LÁTKÉP EXTRA 03/2020
03 / 2020
LÁTKÉP EXTRA 02/2020
02 / 2020
LÁTKÉP EXTRA 01/2020
01 / 2020
Profil
A LÁTKÉP EXTRA tartalmát tekintve félévről-félévre egy-egy érdekes történelmi témát dolgoz fel. Olyan helyekre kalauzoljuk olvasóinkat, ahol eddig még nem jártak, betekinthetnek velünk a történelem sötét múltjába és a jelen titkaiba – új megvilágításba helyezzük az életet szóban és képekben is. Váratlanul végződő izgalmas történetek és nyomozások várnak Önökre. Célcsoport A LÁTKÉP EXTRA elsődleges célcsoportját a 25-45 év közötti, nagyvárosban lakó nők alkotják. A,B,C társadalmi státusszal , és túlnyomó részben legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek. Olvasóink döntő többsége átlag feletti jövedelemmel rendelkezik, amiből az következik, hogy mind életszínvonaluk, mind bevételeik tekintetében a társadalmi közép- vagy felsőbb középosztályhoz tartoznak. A LÁTKÉP EXTRA olvasói nyitottak a folyamatosan változó világ újdonságaira.
LÁTKÉP EXTRA

Rejtélyek

A LÁTKÉP Extra magazinnal együttműködésben – szó sincs paranormális jelenségekről és rémtörténetekről. Olyan valódi tényekre összpontosítunk, amelyeket még mindig a rejtély fátyla fed, legyen szó rejtélyes halálesetekről, összeesküvés-elméletekről, vagy a történelem ködös időszakairól.
LÁTKÉP EXTRA

A bünügyek világa

Ismerkedjenek meg a társadalom sötét oldalával! A LÁTKÉP Extra magazin bűnügyekkel foglalkozó kiadásai a legsikeresebbek közé tartoznak, függetlenül attól, hogy sorozatgyilkosokat, diktátorokat vagy a maffia világát mutattuk be.
LÁTKÉP EXTRA

Történelem

A törtenelem talán a LÁTKÉP Extra minden kiadásában megtalálta a helyét. Az aktuális témákat ugyanis igyekszünk nyomon követni a történelem során. Ennek köszönhetően olyan, teljes képet kaphatnak az adott témakörről, amellyel máshol nem találkozhatnak.
LÁTKÉP EXTRA

Hírességek élete

Amennyiben többet szeretnének tudni híres személyek életéről és titkairól, a LÁTKÉP Extra magazin az Önök választása. A magazin oldalairól híres emberek életének ismert és kevésbé ismert részleteivel is megismerkedhetnek.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk