Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Nemzetközi csoport tagja ként az IQ MEDIA Lapkiadó sikeresen működik Magyarországon is. A kiadónk célja, hogy magazinjaink segítségével közelebb hozzuk a világot olvasóink számára, „megfűszerezze”, színesebbé varázsolva a hétköznapokat, hogy bemutassuk, milyen módon befolyásolja, alakítja életünket a gyors fejlődés, hiszen a tudományos kutatások „gyümölcse” előbb-utóbb beépül mindennapjainkba. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is. Hiszünk abban, hogy lapjainkkal szórakoztató formában járulunk hozzá az ismeretek kiszélesítéséhez, és hiszünk abban is, hogy beszámolóink széles körű érdeklődésre tartanak számot.

Reméljük, aktív kikapcsolódást nyújtunk, és igyekezetünk nem hiábavaló, talán sikerül egy kis pluszt csempészni rohanó világunk hétköznapjaiba.