Skip to content
Aktuális szám 3. ÉVEZRED EXTRA
Aktuális szám 2. 9. 2022
A következő szám 02.12.2022

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Digitalstand

3. ÉVEZRED EXTRA

Aktuális szám 3. ÉVEZRED EXTRA
  • 8ORVOSLÁS ÉS TUDOMÁNYAz emberiség veszte: betegségek, melyek megváltoztatták a világot
  • 11ORVOSLÁS ÉS TUDOMÁNYOltások: Az orvostudomány legnagyobb találmánya
  • 24ORVOSLÁS ÉS TUDOMÁNYA DNS-struktúra: a szent grál felfedezése
  • 26ORVOSLÁS ÉS TUDOMÁNYEmberek és neandervölgyiek egymás mellett: Mikortól éltek közösen?
  • 30ORVOSLÁS ÉS TUDOMÁNY8 találmány, amelyeknél szerepet játszott a szerencse
  • 39TECHNOLÓGIAElső autóút: A háromkerekű Bertha 15 km/h sebességgel száguldott
  • 42TECHNOLÓGIAEdison vs. Tesla: az áram háborúja
  • 48TECHNOLÓGIAA világ mozgásban. Gyorsabb, mint a gondolat…
  • 49TECHNOLÓGIAAtomkor: Forróbb, mint 1000 Nap – az atombombák kora
  • 54TECHNOLÓGIARobokutya, -gepárd, -lajhár – Irány a roboállatkert
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2022
04 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 03/2022
03 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 02/2022
02 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2022
01 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2021
04 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 03/2021
03 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 02/2021
02 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2021
01 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2020
04 / 2020
3. ÉVEZRED EXTRA 03/2020
03 / 2020
Profil
A 3. ÉVEZRED EXTRA az IQ Media Kiadó által 2004. májusa óta megjelentetett tudományos, ismeretterjesztő havilap. A folyóirat elsősorban a 20 és 40 év közötti közép- és felsőfokú végzettségű városi férfiak számára készül, de olvasókra talált a diákok, a leendő menedzserek között is. A 3. ÉVEZRED EXTRA tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe. A gondosan összeállított tematika az emberi tudomány összes területét felöleli, és egy szakértői bizottság segítségével hiteles és naprakész információkat olvashat. A különszám az olvasók szélesebb körű érdeklődésének kíván megfelelni a leginkább figyelemmel kísért tudományos és műszaki ágazatokkal kapcsolatban. Ide tartozik a világegyetem, a természet, az orvostudomány vagy akár a paleontológia, genetika és még számos ágazat. A 3. ÉVEZRED EXTRA olvasói elsősorban olyan emberek, akik nem félnek döntéseket hozni mind önmagukkal, mind pedig másokkal kapcsolatban, legyen szó családtagjaikról, munkahelyük vagy vállalkozásuk beosztottjairól és kollégáikról. Munkájukhoz és hobbijaikhoz felhasználják a modern technológiákat, gépeket és szolgáltatásokat.
3. ÉVEZRED EXTRA

Emberek

Az emberiség történelmének legkorábbi megnyilvánulásaitól, a modern kori történelmen át, egészen a jövőig. A vallás rejtélyei és tévedései. Az emberi test és a vele kapcsolatos kutatások során elért sikerek. Válaszok a modern kori tudomń által feltett kérdésekre.
3. ÉVEZRED EXTRA

Világűr

A világűr legnagyobb és gyakran váratlan titkai. Rejtélyes és ismeretlen bolygók, csillagok és galaxisok. A Föld a világűrből nézve, és a világűr a Földről szemlélve. Galaxisunk vizsgálata, űrszondás és űrprogramok.
3. ÉVEZRED EXTRA

Rejtélyek

A történelem, az emberi test, az élő és élettelen természet, a fizika és további tudományágak rejtélyei. Váratlan katasztrófák kialakulásának magyarázatai, felkavaró kísérletek, valamint az emberi társadalom fejlődésének jövőbeli lehetőségei
3. ÉVEZRED EXTRA

Technológia

Az emberi ismeretek fejlődése az őskori kőeszközöktől kezdve egészen az anyagot alkotó legkisebb részecskék legmodernebb vizsgálatáig. Figyelemreméltó tudományos kutatások, amelyek gyakran nem várt eredményekkel szolgálnak. A különféle tudományágak legújabb technológiai sikerei.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk