Skip to content
Aktuális szám 3. ÉVEZRED EXTRA
Aktuális szám 2. 12. 2022
A következő szám 03.03.2023

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

Digitális előfizetés

Elektronikus előfizetésünknek köszönhetően magazinjuk
mindig a közelben lehet.
Ajándékutalványunkkal pedig másoknak is
örömet szerezhetnek.

Digitalstand

3. ÉVEZRED EXTRA

Aktuális szám 3. ÉVEZRED EXTRA
  • 6MIBŐL ÁLL AZ EMBERI TEST, ÉS HOGY MŰKÖDIKMiből áll az ember? Legalább 40 liter vizet hordunk magunkban.
  • 8MIBŐL ÁLL AZ EMBERI TEST, ÉS HOGY MŰKÖDIKMiben különbözünk majom őseinktől? Tudták, hogy 70 %-ban a patkányokkal is azonosak vagyunk?
  • 12MIBŐL ÁLL AZ EMBERI TEST, ÉS HOGY MŰKÖDIKMindegyikünk milliárdnyi mikroszkopikus bérlőt tart el. A mikrobák segítenek túlélni, de ártani is tudnak.
  • 16MIBŐL ÁLL AZ EMBERI TEST, ÉS HOGY MŰKÖDIKA szex vagy a karrier a fontosabb az ember számára? Alapszükségleteinket a Maslow-piramis írja le.
  • 18MIBŐL ÁLL AZ EMBERI TEST, ÉS HOGY MŰKÖDIKAz emberi test 11 legnagyobb rejtélye. Tudják, miért vagyunk libabőrösek?
  • 24MIBŐL ÁLL AZ EMBERI TEST, ÉS HOGY MŰKÖDIKHogyan változik az emberi test az űrben? Depressziósak lesznek, csontritkulásuk lesz és elvesztik fehérvérsejtjeik egy részét.
  • 28MIBŐL ÁLL AZ EMBERI TEST, ÉS HOGY MŰKÖDIK7 fura betegség, melyekre nincs magyarázat. Elefántláb-betegség, Moebius-betegség és más ritkaságok.
  • 34AZ AGY REJTÉLYEIAz agy azon rejtélyei, amelyeket a tudomány ég nem fejtett meg. Hazudik nekünk az agyunk?
  • 38AZ AGY REJTÉLYEIÉrtjük a depressziót? Hogyan keletkezik? Tanácsaink depresszió esetén.
  • 40AZ AGY REJTÉLYEIHogyan működik az agyunk? Eláruljuk, az agy melyik része felel a humorérzékért.
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2023
01 / 2023
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2022
04 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 03/2022
03 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 02/2022
02 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2022
01 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2021
04 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 03/2021
03 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 02/2021
02 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2021
01 / 2021
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2020
04 / 2020
Profil
A 3. ÉVEZRED EXTRA az IQ Media Kiadó által 2004. májusa óta megjelentetett tudományos, ismeretterjesztő havilap. A folyóirat elsősorban a 20 és 40 év közötti közép- és felsőfokú végzettségű városi férfiak számára készül, de olvasókra talált a diákok, a leendő menedzserek között is. A 3. ÉVEZRED EXTRA tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe. A gondosan összeállított tematika az emberi tudomány összes területét felöleli, és egy szakértői bizottság segítségével hiteles és naprakész információkat olvashat. A különszám az olvasók szélesebb körű érdeklődésének kíván megfelelni a leginkább figyelemmel kísért tudományos és műszaki ágazatokkal kapcsolatban. Ide tartozik a világegyetem, a természet, az orvostudomány vagy akár a paleontológia, genetika és még számos ágazat. A 3. ÉVEZRED EXTRA olvasói elsősorban olyan emberek, akik nem félnek döntéseket hozni mind önmagukkal, mind pedig másokkal kapcsolatban, legyen szó családtagjaikról, munkahelyük vagy vállalkozásuk beosztottjairól és kollégáikról. Munkájukhoz és hobbijaikhoz felhasználják a modern technológiákat, gépeket és szolgáltatásokat.
3. ÉVEZRED EXTRA

Emberek

Az emberiség történelmének legkorábbi megnyilvánulásaitól, a modern kori történelmen át, egészen a jövőig. A vallás rejtélyei és tévedései. Az emberi test és a vele kapcsolatos kutatások során elért sikerek. Válaszok a modern kori tudomń által feltett kérdésekre.
3. ÉVEZRED EXTRA

Világűr

A világűr legnagyobb és gyakran váratlan titkai. Rejtélyes és ismeretlen bolygók, csillagok és galaxisok. A Föld a világűrből nézve, és a világűr a Földről szemlélve. Galaxisunk vizsgálata, űrszondás és űrprogramok.
3. ÉVEZRED EXTRA

Rejtélyek

A történelem, az emberi test, az élő és élettelen természet, a fizika és további tudományágak rejtélyei. Váratlan katasztrófák kialakulásának magyarázatai, felkavaró kísérletek, valamint az emberi társadalom fejlődésének jövőbeli lehetőségei
3. ÉVEZRED EXTRA

Technológia

Az emberi ismeretek fejlődése az őskori kőeszközöktől kezdve egészen az anyagot alkotó legkisebb részecskék legmodernebb vizsgálatáig. Figyelemreméltó tudományos kutatások, amelyek gyakran nem várt eredményekkel szolgálnak. A különféle tudományágak legújabb technológiai sikerei.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk