Skip to content
Aktuális szám 3. ÉVEZRED EXTRA
Aktuális szám 4. 3. 2024
A következő szám 04.06.2024

Előfizetés

Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül. Minden számot egyenesen az Önök postaládájába küldünk. Ajándékozzanak rokonaiknak és szeretteiknek előfizetésünkkel és ajándékutalványunkkal!

Megbízás

3. ÉVEZRED EXTRA

Aktuális szám 3. ÉVEZRED EXTRA
  • 5A fáraó bajban
  • 6Ókori civilizációk találkozása5 csata a görög-perzsa háborúk idejéről
  • 10Verseny ÁzsiáértGaugamélánál a perzsák már a csata előtt holtfáradtak voltak
  • 12Halálos döntetlenPürrhoszt a világtörténelem legrondább hadvezére pusztította el?
  • 13Ostromlott városokKeresztények végzete – elesett a császár és az ezeréves birodalom is
  • 14Szörnyű vereségHannibál kegyetlen rítusra vette rá a rómaiakat
  • 16Az ambiciózus ember veszteCrassust meglepte néhány ellenfele?
  • 17Gall mészárszékAz éhségtől elkeseredett gyerekek nem kaptak enni
  • 20Elit gyilkosok9 legendás elit egység
  • 22LeszámolásA magyarok kedvelt csapdája nem csapott le a Lech folyónál
3. ÉVEZRED EXTRA 02/2024
02 / 2024
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2024
01 / 2024
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2023
04 / 2023
3. ÉVEZRED EXTRA 03/2023
03 / 2023
3. ÉVEZRED EXTRA 02/2023
02 / 2023
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2023
01 / 2023
3. ÉVEZRED EXTRA 04/2022
04 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 03/2022
03 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 02/2022
02 / 2022
3. ÉVEZRED EXTRA 01/2022
01 / 2022
Profil
A 3. ÉVEZRED EXTRA az IQ Media Kiadó által 2004. májusa óta megjelentetett tudományos, ismeretterjesztő havilap. A folyóirat elsősorban a 20 és 40 év közötti közép- és felsőfokú végzettségű városi férfiak számára készül, de olvasókra talált a diákok, a leendő menedzserek között is. A 3. ÉVEZRED EXTRA tudományos és szórakoztató hangvételével a tudomány és a technika világába kalauzolja olvasóit, betekintést engedve a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeibe. A gondosan összeállított tematika az emberi tudomány összes területét felöleli, és egy szakértői bizottság segítségével hiteles és naprakész információkat olvashat. A különszám az olvasók szélesebb körű érdeklődésének kíván megfelelni a leginkább figyelemmel kísért tudományos és műszaki ágazatokkal kapcsolatban. Ide tartozik a világegyetem, a természet, az orvostudomány vagy akár a paleontológia, genetika és még számos ágazat. A 3. ÉVEZRED EXTRA olvasói elsősorban olyan emberek, akik nem félnek döntéseket hozni mind önmagukkal, mind pedig másokkal kapcsolatban, legyen szó családtagjaikról, munkahelyük vagy vállalkozásuk beosztottjairól és kollégáikról. Munkájukhoz és hobbijaikhoz felhasználják a modern technológiákat, gépeket és szolgáltatásokat.
3. ÉVEZRED EXTRA

Emberek

Az emberiség történelmének legkorábbi megnyilvánulásaitól, a modern kori történelmen át, egészen a jövőig. A vallás rejtélyei és tévedései. Az emberi test és a vele kapcsolatos kutatások során elért sikerek. Válaszok a modern kori tudomń által feltett kérdésekre.
3. ÉVEZRED EXTRA

Világűr

A világűr legnagyobb és gyakran váratlan titkai. Rejtélyes és ismeretlen bolygók, csillagok és galaxisok. A Föld a világűrből nézve, és a világűr a Földről szemlélve. Galaxisunk vizsgálata, űrszondás és űrprogramok.
3. ÉVEZRED EXTRA

Rejtélyek

A történelem, az emberi test, az élő és élettelen természet, a fizika és további tudományágak rejtélyei. Váratlan katasztrófák kialakulásának magyarázatai, felkavaró kísérletek, valamint az emberi társadalom fejlődésének jövőbeli lehetőségei
3. ÉVEZRED EXTRA

Technológia

Az emberi ismeretek fejlődése az őskori kőeszközöktől kezdve egészen az anyagot alkotó legkisebb részecskék legmodernebb vizsgálatáig. Figyelemreméltó tudományos kutatások, amelyek gyakran nem várt eredményekkel szolgálnak. A különféle tudományágak legújabb technológiai sikerei.

Közösségi hálózatokon

Facebook

Kiadó

Felgyorsult életünkben olyan kiterjedt tájékozottságra van szükségünk, amely alkalmazkodik rohamosan változó, fejlődő világunk igényeihez, lépést tartva a társadalom egyre növekvő elvárásaival szemben.

Kiadó

Hirdetés

Kiadónk magazinjai mindig a tudomány legérdekfeszítőbb területeivel foglalkoznak. Érdekesnél érdekesebb cikkekkel, színes fotókkal illusztrálva betekintést nyújtunk a felfedezések, a tudomány és a technika világába.

Hirdetésekhez

Előfizetés

Használja ki a kedvező lehetőséget!
Fizessen elő kedvenc magazinjára kényelmesen otthonából, a honlapunkon keresztül.
Kizárólagos előfizetési partnerünk a
Magyar Posta.

Előfizetéshez

IQ MEDIA Kft.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az információk olyan gazdag palettáját tárjuk az olvasó elé, amelyek alapján megismerkedhetnek a technika vívmányaival, értesülhetnek a tudomány naprakész felfedezéseiről, de írásaink visszakanyarodnak a régmúlt korokhoz is.

Rólunk